Café Acoustique is terug op 19 september!

Het seizoen begint met Breeze en het Duo Pattiwael & Nanuru. Zij brengen donderdag 19 september twee bijzondere optredens, ieder een half uur, live op de radio en in reportage vorm later terug te zien op TV.

Pattiwael & Nanuru

Pattiwael & Nanuru hebben een stevig repertoire aan eigen nummers opgebouwd en zijn op podia door heel Nederland te zien en te horen geweest. In 2018 maakten zij in samenwerking een bewerking van het nummer van Boudewijn de Groot genaamd “Welterusten Minister President”, een protestsong n.a.v. de gaswinning in Groningen. Het nummer en de videoclip zijn landelijk gedraaid.

Singer-songwriter Mirjam Pattiwael zingt en schrijft nummers in de stijl van Joan Baez en Joni Mitchell. Warm, integer en persoonlijk. Haar unieke stemgeluid en authentieke teksten zijn een gouden combinatie. Zij wordt begeleidend ondersteund door ras muzikant Pieter Nanuru. Met Pattiwael en Nanuru ben je verzekerd van een sfeervol optreden van twee ervaren muzikanten.

Breeze

Breeze brengt je diverse herkenbare en verrassende hits in eigen stijl! Warme vocalen worden gebracht op een bijzonder veelzijdige gitaar begeleiding die de muziek meer dan eer aan doet. De volle ondertonen van de contrabas en de drums maken het muzikale plaatje compleet.
Een mix van swing, gipsy, country, jazz, soul, blues, pop en/of mooie ballads. Een muzikale reis door de tijd met muziek van vroeger tot nu met hits van artiesten als The Beatles, Abba, Queen tot aan Nirvana, Lady Gaga, Avicii en vele anderen. Zang : Glenda Lems, Gitaar: Lucas Steenvoorden, Contrabas : Ron Aarts, Drums/Cajon: Gerard Asselman. www.breezelivemusic.nl

‘Café Acoustique’: donderdag 19 september 2019 in Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk FM of terug te kijken via RTV Heemskerk.

26 augustus 2019

Café Acoustique is terug op 19 september!

Luister Heemskerk FM via:

107.4 · Ether, regio IJmond
104.5 ·
Kabel, regio IJmond
917 ·
Ziggo digitaal, regio IJmond
1166 ·
KPN en XS4All, Telfort (wit)
3188 ·
Telfort (zwart)