Maatregelen omtrent het corona virus

Het bestuur van Omroep Heemskerk heeft een aantal maatregelen genomen vanwege de situatie rondom het corona virus. Medewerkers wordt bijvoorbeeld geadviseerd om zowel mogelijk thuis te werken en in onze studio zijn alleen mensen die daar hoogstnoodzakelijk aanwezig moeten zijn. Dus voorlopig geen publiek of gasten.

Aantal programma’s waaronder Cafe Acoustique worden voorlopig uitgesteld. Dit geldt ook voor IJmond Sport omdat er momenteel geen sportwedstrijden worden georganiseerd. Voor reportages geldt dat wij geen onnodige risico’s nemen richting kwetsbare groepen en uiteraard staat ook de gezondheid van alle medewerkers te allen tijde voorop.

Via onze radio programma’s en Facebook pagina houden wij jullie op de hoogte bij wijzigingen in onze programmering.

15 maart 2020

Maatregelen omtrent het corona virus

Luister Heemskerk FM via:

107.4 · Ether, regio IJmond
104.5 ·
Kabel, regio IJmond
917 ·
Ziggo digitaal, regio IJmond
1166 ·
KPN en XS4All, Telfort (wit)
3188 ·
Telfort (zwart)