Nieuwe radio programma’s op Heemskerk FM

Heemskerk FM start het nieuwe radio seizoen met maar liefst 3 nieuwe programma’s. Met op de zaterdag middag vanaf 14:00 de MTM Show met Maaike Polman, Tom Stroet en Mark Pater. Een informatief programma waarin de sport, informatie, tuinieren en de uitgaansagenda een plek krijgen.

Elke woensdag van 12:00 tot 14:00 presenteert Peter Domen een nieuwe lunch programma “Aan tafel met Peter Domen” Peter hierover: “Twee uur lang muziek en gesprekken over van alles en nog wat. Er staat een aflevering in de planning over een kunstenaar en een ondernemer. In elke aflevering komt eten (lunch) aan de orde. Daarnaast zal de actualiteit altijd een rol spelen. Ik doe ook in elke aflevering een oproep aan de luisteraars om te reageren”

Tenslotte vanaf oktober een nieuw programma over financiële zaken op de donderdag avond, gepresenteerd door Jacqueline van Reynaarde. Wij wensen alle radio makers veel succes! Heemskerk FM is te beluisteren via de ether, kabel en online. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Foto: Peter Domen

5 september 2020

Nieuwe radio programma’s op Heemskerk FM

Luister Heemskerk FM via:

107.4 · Ether, regio IJmond
104.5 ·
Kabel, regio IJmond
917 ·
Ziggo digitaal, regio IJmond
1166 ·
KPN en XS4All, Telfort (wit)
3188 ·